No Panowie ja także dziękuje za super spocik nawet Mistrzowie od audio wpadli no super super jednym słowem. Dzięki wielkie jeszcze raz ryhO to lecicie na Krościenko ? :hmm
Witam!
Jestem tutaj nowy wiec prosze o wyrozumiałość
Mam dość specyficzny problem dlatego zwracam się o pomoc do Was: przy wymianie żarówki od podświetlania rejestracji w Skodzi Octavii Combi z 1999r. osłonka razem z owa żarówką wpadła mi do środka...probowałem ją jakoś wyciągnąć przez ten otwór lecz nie idzie zbytnio...może ma ktoś jakiś pomysł? Myślałem już nad zdjęciem odudowy od klapy bagażnika, lecz nie bardzo wiem jak to zrobić. Może ktoś z Was ma pomysł na rozwiązanie mojego problemu lub chociaż wie jak ściągnąć tą obudowy.
Pozdrawiam
Po drugie zapraszam dziś na spota o 20.00 przy KFC vis a vis Plazy to Ci to oświetlenie zrobimy.
Po trzecie osłona klapy jest na zatrzaski trzeba po prostu "lekko i delikatnie" pociągnąć ją do siebie i wyskoczy z zatrzasków, a wtedy to już prosta sprawa, przynajmniej w kombi. Nie wiem jaką ty masz wersję octy.
Po czwarte to koledzy Ci powiedzą: więc na przyszłość użyj najpierw szukajki.
Tak wiec, trzeba poszukac w naszym jakże bogatym archiwum i wszystko bedzie jasne.
W skrocie: nalezy sciagnac oslone klapy bagaznika i wtedy mozna swobodnie to zalozyc. A jak jedni mowia, zeby ciagnac od szyby do siebie, a inni zeby od bokow zaczac. Generalnie nie schodzi ona latwo
wielkie dzięki ) za zaproszenie też dziękuje lecz pewnie się nie stawię bo teraz mam sporo załatwiania z powodu wyjazdu do Niemiec. Jeszcze poszukam dokładnie jak ją zdjąć i może akurat )
tymol, Witaj!
Przed chwilą zrobiłem to samo dokładnie jak napisał Bazyli76 i udało się
cała operacja: 5 minut
Pozdrawiam orzel720
P.S. Przy okazji zmień obie żarówki bo lubią się palić - przynajmniej u mnie
a ja próbowałem i nie mogę...odczepia się lewa strona a prawa nie che i nawet szarpałem dość mocno to nawet nie drgnęła, dlatego więc przyjadę o 20 pod KFC
Komentarz